neděle 7. prosince 2014

10 poučení, aby příští první schůzka nebyla úplný fail

Byla jsem venku s týpkem. I když jsme se 100% shodli na tak zásadní věci jako je názor na oblíkaní, rozešli jsme se v názoru na jinou důležitou věc: Jestli chceme toho druhého ještě někdy vidět. Ale vzala jsem si z toho pro sebe 10 ponaučení, aby to příště mohlo dopadnout líp:

1) To, že se znáte z párty, automaticky neznamená, že si on pamatuje, jak vypadáš.

2) V případě, že je mezi váma velký věkový rozdíl, neříkej svůj pravý věk nebo věty, podle kterých jde snadno dopočítat, že Ti nikdy nebude říkat “ta mladá”.

3) Nekritizuj jeho víru lidí v náboženství Apple. Víš přece sama, že i ty špatně snášíš, když Ti lidi pomlouvají Tvoje nejlepší kamarády.

4) Až na Tebe bude chtít týpek udělat dojem tím, jak moc a často se zřídí alkoholem, řekni mu, jakej je to hrdina, ne debil.

5) Naděje sice umírá poslední, ale když se 2x nezasměje Tvýmu vtipu, nezkoušej to potřetí.

6) Tvůj malej bráška je jasně ten nejdůležitější v Tvým životě, ale nevyplatí se mluvit o dětech…teda ve fázi, kdy Tě ještě poslouchá. Pak už je to asi jedno.

7) Když Ti za 10 minut, co jste spolu, mu volá kámoš a on jde, nerozhlížej se, kde jsou skryté kamery. Žádný tam nejsou, je to krutá realita.

8) Jestli Tě jako kuřák vezme do nekuřáckýho podniku, máš počítat s tím, že vaše setkání bude sakra krátký.

9) Pokud na schůzce piješ alkohol rychlostí průměrné holky z Moravy, nečekej, že pro to bude mít týpek pochopení a už vůbec ne, že to za Tebe bude chtít platit.

10) Závěrem: Pamatuj, i když má týpek opravdu prvotřídní hardware, nezaručuje to, že jeho software nepotřebuje přeinstalovat.


Další články:

Jak jsem byla na koncertě DJ Wiche



10 věcí, které miluju na Praze


Žádné komentáře :

Okomentovat